Behöver du en livscoach?

God morgon och välkomna till mig och min blogg. Jag ska berätta idag om att jag har tagit hjälp av en livscoach, det har varit hur bra som helst med den här hjälpen och utvecklat mig någonting enormt som människa. När jag berättar för mina vänner och bekanta om att jag har fått coachning i Linköping så är det många som säger att även de är intresserade av att börja på detta. Vänner och bekanta i all ära, men även mina läsare här på bloggen betyder så otroligt mycket för mig, och eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt även för er så tänkte jag att jag skulle berätta om denna coachning i Linköping som jag har fått när jag vände mig till företaget Kodjo Coaching. 

Hon som driver det här företaget arbetar som livscoach och har många års erfarenhet som coach. Hon är välutbildad och stävar själv efter att hela tiden utveckla sig och sitt företag i syfte att ännu fler ska kunna dra fördelar av att få hennes hjälp. Ett steg i detta är att vidareutbilda sig till certifierad internationell coach. Kodjo Coaching vänder sig till alla som söker coachning i Linköping, Jönköping, Värnamo eller Växjö. Det går även att få hjälp av Kodjo Coaching oavsett var man befinner sig, för med dagens teknik går det att deltaga i denna coachning till exempel via Skype. Jag hade inte kunnat ta mig dit jag är idag om det inte vore för den här hjälpen. Jag vill som sagt vara till hjälp för mina läsare, det är själva grejen med den här bloggen, det är därför jag tipsar er idag om Kodjo Coaching och möjligheten till coachning för er i Linköping med omnejd.