Moder jord kommer att tacka dig!

Varmt välkomna åter till min blogg, och till ett inlägg som jag känner att det är bra att jag skriver nu. Det är så viktigt att man tänker på att vara rädd om moder jord, och inte bara tar och slänger sitt skrot och skräp hur som helst. Det är verkligen en bra sak att bli mer medveten om det här, och det tror jag att de flesta redan är. Nu ska snart många börja röja i källare och förråd nu när våren snart är här, och då finns det möjlighet att låta ett företag inom återvinning i Olofström med omnejd ta hand om det skrot man behöver bli av med. Jag hoppas verkligen att vi kommer att få se många fler återvinningsföretag starta överallt i vårt avlånga land, för det här är verkligen företag som gör en bra sak. Jag har själv vänt mig till Bromölla Skrot & Containerservice AB och det är till och med mer en gång jag haft nytta av att anlita dem. I somras dog en äldre släkting som hade ett helt hus som skulle tömmas. Det som anhöriga inte var intresserade av skulle slängas, och det var minsann inte så lite grejer kan jag lova! Då hyrde vi en container av Bromölla Skrot & Containerservice AB och den fylldes snabbt. Det var även en del saker som inte fick plats i containern men då kom personal från Bromölla Skrot & Containerservice AB och hämtade det som blivit över. Jag kan verkligen skriva under på att all den hjälp som det här företaget bistod med var riktigt bra och värdefull hjälp. Därför är det bra om så många som möjligt får veta om att det här företaget inom återvinning i Olofström med omnejd finns, se till att anlita dem vetja!