Nu är rishögen till bil skrotad

God eftermiddag, hej på er, kul att ni kommer in på bloggen idag igen! Har ni haft en bra vecka så här långt? Jag tänkte skriva ett litet inlägg om företaget Karlskoga Bilskrot, de hjälpte mig för ett par veckor sedan att skrota bilen.  

Nu har den här rishögen till bil varit en ständig följetong i den här bloggen, jag hade nämligen svårt att skiljas ifrån den och hade ingen lust alls att lämna den till denna bilskrot i Karlstad och Karlskoga, men det var helt och hållet av sentimentala skäl. Sedan sa min sambo till mig att jag borde tänka på miljön och inte åka runt i en gammal bil som drog mycket bensin. Jag förstod att jag borde satsa på en bil som kan drivas inte bara med fossila bränslen, jag gick ett steg längre och har inte bara skrotat bilen, jag har skrotat hela idén om att köpa en ny bil. Jag har skaffat en cykel istället och vid behov tar jag bussen. Jag tycker i alla fall att Karlskoga Bilskrot är ett bra företag för dem som behöver en bilskrot i Karlstad eller Karlskoga, sedan premierar de dem som bestämmer sig för att skrota bilen genom att ge en liten ekonomisk bonus. Jag tycker det är en bra sak att göra att skrota sin gamla bil, i alla fall om det är en sådan bil som inte är bra för miljön. Måste man ha bil tycker jag att man ska satsa på en rätt så ny bil som inte släpper ut koldioxid och kolväten i sådana mängder som min gamla bil gjorde. Nu vet ni om att denna bilskrot i Karlstad och Karlskoga finns, hör av er dit om det är något ni undrar över.