En fin blomsterbukett till vår kollega

Hej på er allihopa och välkomna till bloggen och till ett inlägg där jag ska berätta att en kollega avtackades för lång och trogen tjänst. Givetvis bjöds det på tårta, och sedan var det dags att överlämna en underbar blomsterbukett som var inköpt hos Kreativa Blomster. Vi har som en rutin att när någon har arbetat länge eller går i pension så ska den personen avtackas med kaffe och tårta och blommor. Jag tänker att om någon av er behöver en blomsterbutik i Eslöv med omnejd så tycker jag att ni ska besöka Kreativa Blomster. Det är en blomsterbutik som vänder sig till dem som är ute efter blommor och bor i eller i närheten av Eslöv, Höör, Hörby eller Lund, och det är så fantastiskt vackra blommor och buketter som man kan köpa av dem, och så är det kvalité på blommorna för de står sig ett bra tag efter inköp. Vår kollega blev rörd av avtackningen, och det är klart att det är känslosamt att lämna en arbetsplats med fina kollegor där man varit en i gänget i många år men vi har lovat att hålla kontakten och att träffas någon gång privat. Kollegan blev mycket glad över blommorna och hon sa att hon skulle spara buketten och ha dem som en bukett torkade blommor som ett fint minne. Kreativa Blomster är en riktigt bra blomsterbutik i Eslöv med omnejd och är det någon av er som ska köpa blommor så tycker jag att ni inte får missa att bege er till Kreativa Blomster där du kan köpa allt ifrån en enkel blomma till en mer påkostad bukett, och det finns blommor för alla slags situationer och tillfällen i livet. 

Tony Båtelssons Alltjänst

God morgon! Spolarbil på Gotland är dagens ämne här på bloggen då det är flera av er som har efterfrågat detta den senaste tiden, därför ska jag ta och rekommendera ett företag som ni kan läsa mer om här, Tony Båtelssons Alltjänst. Ett företag som jag därför kommer att skriva några ord om och som jag starkt rekommenderar alla som behöver en spolarbil här på Gotland. 

Jag i min tur blev rekommenderad att vända mig dit av en granne och jag är glad över tipset och att jag fick så bra hjälp, denna spolarbil var det som krävdes när avloppet skulle spolas rent. Företaget förtjänar lite uppmärksamhet på bloggen, särskilt nu då det är flera av er som sagt att ni söker ett sådant företag. Jag tänker därför att det är bra om jag lägger in en länk i texten som tar er in till deras sida på nätet, där kan ni läsa mer om vad det är för saker som det går att få hjälp med, men jag kan i alla fall säga så pass mycket att det är både en sådan här spolarbil på Gotland, men även allservice, grävning, transport eller lyftning. Tony Båtelssons Alltjänst har genom sitt arbete i branschen blivit experter inom dessa ovan nämnda områden, så du behöver inte vara orolig över att inte kunna få hjälp, dessutom till priser som står sig bra i konkurrensen. Jag hoppas att det här inlägget kunde vara till hjälp för er, givetvis förstår jag om det är fler frågor och funderingar som ni vill få besvarade utöver det som jag har nämnt här i inlägget. Jag tycker ni ska höra av er till företaget och ställa era frågor direkt dit. Ha det nu så bra så hörs vi inom kort igen. 

Behöver du en livscoach?

God morgon och välkomna till mig och min blogg. Jag ska berätta idag om att jag har tagit hjälp av en livscoach, det har varit hur bra som helst med den här hjälpen och utvecklat mig någonting enormt som människa. När jag berättar för mina vänner och bekanta om att jag har fått coachning i Linköping så är det många som säger att även de är intresserade av att börja på detta. Vänner och bekanta i all ära, men även mina läsare här på bloggen betyder så otroligt mycket för mig, och eftersom jag vill kunna vara till så stor hjälp som möjligt även för er så tänkte jag att jag skulle berätta om denna coachning i Linköping som jag har fått när jag vände mig till företaget Kodjo Coaching. 

Hon som driver det här företaget arbetar som livscoach och har många års erfarenhet som coach. Hon är välutbildad och stävar själv efter att hela tiden utveckla sig och sitt företag i syfte att ännu fler ska kunna dra fördelar av att få hennes hjälp. Ett steg i detta är att vidareutbilda sig till certifierad internationell coach. Kodjo Coaching vänder sig till alla som söker coachning i Linköping, Jönköping, Värnamo eller Växjö. Det går även att få hjälp av Kodjo Coaching oavsett var man befinner sig, för med dagens teknik går det att deltaga i denna coachning till exempel via Skype. Jag hade inte kunnat ta mig dit jag är idag om det inte vore för den här hjälpen. Jag vill som sagt vara till hjälp för mina läsare, det är själva grejen med den här bloggen, det är därför jag tipsar er idag om Kodjo Coaching och möjligheten till coachning för er i Linköping med omnejd. 

Jag tar hjälp av en städfirma

Hallå, hallå och välkomna till bloggen! En städfirma i Halland är det rätt så många av er som har velat få hjälp av den senaste tiden så därför ska jag ta och rekommendera en firma som jag själv anlitar när det gäller hemstädningen. Företaget som jag kommer att skriva några rader om idag och som jag rekommenderar alla intresserade är företaget Cedra Städ. 

Jag i min tur blev rekommenderad att vända mig dit av en vän till mig och jag är glad över tipset och att jag får så bra hjälp med fina resultat gång efter gång. Cedra Städ är en städfirma i Halland vars medarbetare är duktiga på det de gör och det är ett företag som förtjänar lite uppmärksamhet på bloggen, särskilt nu då det är flera av er som sagt att ni söker ett sådant företag. Jag tänker därför att det är bra om jag lägger in en länk i texten som tar er in till deras sida på nätet, där kan ni läsa mer om vad det är för saker som det går att få hjälp men, jag kan i alla fall säga så pass mycket att det är det mesta inom städning. Deras medarbetare har genom sitt arbete i städbranschen blivit experter inom de flesta områden i branschen, så du behöver aldrig vara orolig över att inte kunna få hjälp med din städning, dessutom till priser som står sig väl i konkurrensen ifrån andra städfirmor. Att det är så vet jag, för innan jag anlitade Cedra Städ tog jag offerter från några olika företag och Cedra Städ var den städfirma i Halland som gav mig den bästa o

Jönköpings Fastighetstjänst

Hallå, hallå, välkomna till bloggen. Vid den här tiden på dygnet, på eftermiddagen, är jag som mest aktiv i bloggen och det är jag även idag. Jag brukar skriva om hantverkare på min blogg, idag ska jag berätta om Jönköpings Fastighetstjänst, ett företag som jag vill rekommendera till er som behöver få hjälp inom renovering i Nässjö eller Jönköping. De kan även hjälpa till med annat, de har varit hemma hos mig och utfört en rivning, det gamla ska ut innan det nya ska in … 

Vill du vara säker på att få professionell hjälp med din renovering i Nässjö med omnejd så är det till det här företaget du ska vända dig, i alla fall om du vill höra min åsikt. Det beror som sagt på att jag själv fått hjälp av dem och har inget att klaga på. Det var när väggen mellan två rum skulle rivas som jag valde att vända mig till Jönköpings Fastighetstjänst. Jag kände att det var ett jobb som jag inte vågade göra själv, därför valde jag att ta kontakt med dem och de kunde utföra jobbet så det blev riktigt bra. Nu är nästa steg i denna process att renovera de bägge rummen som har slagits ihop till ett, så att det blir som jag vill ha det, och även till detta jobb kommer Jönköpings Fastighetstjänst att vara involverade. Jag har tagit bilder på hur det såg ut förut och ska ta bilder efteråt, när allt är klart. Jag kommer lägga upp bilderna så att ni får se skillnaden men det dröjer ett par veckor till, minst. Vill ni veta mer om Jönköpings Fastighetstjänst och deras tjänster inom renovering i Nässjö kan ni kika in på deras sida på nätet. 

Huzers & Bygg

God afton, god afton! Ni är några stycken som har bett om mina råd när det gäller att hitta ett kompetent företag som erbjuder effektivt markarbete i Linköping. Därför kommer jag att skriva några ord här i kväll på bloggen om företaget Huzers & Bygg, för det är det här företaget som hjälpte mig och som kan vara till hjälp för er som säger att ni behöver ett företag där man kan lita på att få all den hjälp som man behöver inom markarbete i Linköping 

Jag blev själv rekommenderad att vända mig till det här företaget av en vän. När han hörde om mitt senaste projekt med att göra iordning marken gav han mig ett broderligt vänskapsråd, och det var att vända mig till Huzers & Bygg. De kunde ge mig det resultat och den hjälp som jag behövde och de arbetade snabbt och effektivt men samtidigt noggrant. Det här företaget är väl värt att uppmärksammas för de goda resultat som de levererat både till mig och många andra som behövt få hjälp inom markarbete i Linköping. Eftersom ni ändå är några stycken som ville få tips på ett sådant här företag gör jag så att jag lägger in en länk i texten så att ni som vill få läsa mer om Huzers & Bygg och det som de kan hjälpa till med när det gäller markarbete i Linköping. Hoppas det här inlägget var till hjälp, är det ändå så att det är något som känns oklart så är det nog bra att ni hör av er direkt till Huzers & Bygg. 

Nu är rishögen till bil skrotad

God eftermiddag, hej på er, kul att ni kommer in på bloggen idag igen! Har ni haft en bra vecka så här långt? Jag tänkte skriva ett litet inlägg om företaget Karlskoga Bilskrot, de hjälpte mig för ett par veckor sedan att skrota bilen.  

Nu har den här rishögen till bil varit en ständig följetong i den här bloggen, jag hade nämligen svårt att skiljas ifrån den och hade ingen lust alls att lämna den till denna bilskrot i Karlstad och Karlskoga, men det var helt och hållet av sentimentala skäl. Sedan sa min sambo till mig att jag borde tänka på miljön och inte åka runt i en gammal bil som drog mycket bensin. Jag förstod att jag borde satsa på en bil som kan drivas inte bara med fossila bränslen, jag gick ett steg längre och har inte bara skrotat bilen, jag har skrotat hela idén om att köpa en ny bil. Jag har skaffat en cykel istället och vid behov tar jag bussen. Jag tycker i alla fall att Karlskoga Bilskrot är ett bra företag för dem som behöver en bilskrot i Karlstad eller Karlskoga, sedan premierar de dem som bestämmer sig för att skrota bilen genom att ge en liten ekonomisk bonus. Jag tycker det är en bra sak att göra att skrota sin gamla bil, i alla fall om det är en sådan bil som inte är bra för miljön. Måste man ha bil tycker jag att man ska satsa på en rätt så ny bil som inte släpper ut koldioxid och kolväten i sådana mängder som min gamla bil gjorde. Nu vet ni om att denna bilskrot i Karlstad och Karlskoga finns, hör av er dit om det är något ni undrar över. 

PL Massage Norrort

God dag, god dag på er alla trevliga och härliga läsare som tar er tiden att komma in här på min blogg för att läsa mina inlägg. I dag skiner solen och det får mig att må bra. Det har varit så dåligt väder den senaste tiden så det kan få vem som helst att bli deppig, men efter regn kommer solsken! Från det ena till det andra så hade jag tänkt att berätta för er om hur jag har hittat en metod för att komma tillrätta med värk i kroppen, jag gick på en behandling i massage i Åkersberga via ett företag som heter PL Massage Norrort. 

Jag har haft lite så där allmänt ont i kroppen utan att egentligen veta vad det är som orsakar värken. Jag har tänkt att jag borde prova massage och så hörde jag en person nämna att hon fått massage av ett företag som åker hem till sina kunder. Det tyckte jag lät bra så nu har även jag fått en behandling i massage genom den här massören som driver PL Massage Norrort. Jag har ingen tidigare erfarenhet av att få massage med det kändes bra och gjorde nytta. Jag vill därför tipsa mina läsare som vill få massage i Åkersberg eller Brottby eller någonstans i närheten att ni alltid i så fall kan vända er till PL Massage Norrort. Det var allt som jag hade att säga om det här, ha nu en fin dag så hoppas jag att ni kommer in på bloggen om någon dag igen!